BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DE MÚSICA DE L'ESCOLA CERVANTES DE DÉNIA

Aquest blog vol ser una finestra oberta a la clase de música, des d'on volem donar a conèixer algunes de les activitats que realitzem a l'aula. Així que, obriu tots els setits, desperteu la ment i... a viure la música!!!

3 abr. 2011

DANSES DEL CORPUS

El grup Dianium Dansa ens ha oferit la possibilitat de participar en les danses del dia del Corpus, des de l'escola ens pareix una molt bona idea que un grup d'alumnes represente el nostre centre eixe dia. Tot aquells/es que estiguen interessats/des ho poden comunicar a l'aula de música, caldrà anar a assatjar dissabtes per la vesprada al col.legi Vessanes. Ens agradaria que s'animareu. Aquest any ja vam practicar la Dansà i també el Ball dels Arquets, és l'any de les tradicions a la nostra escola, i quina millor forma de celebrar-ho que participant en aquesta activitat tant tradicional que es duu a terme a Dénia.

Per tal que tingueu una idea, aquest video és una mostra del treball que realitza aquest grup i les danses més típiques interpretades el dia del Corpus. Fixeu-vos en la dels Arquets, que ja vam interpretar ací a l'escola el dia de la Pau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario