BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DE MÚSICA DE L'ESCOLA CERVANTES DE DÉNIA

Aquest blog vol ser una finestra oberta a la clase de música, des d'on volem donar a conèixer algunes de les activitats que realitzem a l'aula. Així que, obriu tots els setits, desperteu la ment i... a viure la música!!!

19 jun. 2011

CANÇONS DE L'ESTIU

CANÇONS DE L'ESTIU

Rep el nom de cançó de l'estiu aquella o aquelles cançons comercials que més impacte mediàtic causen en la societat durant els mesos d'estiu. Solen tractar-se de cançons amb tornades enganxoses, molt ballables, i són les més difoses amb diferència en tots els mitjans de comunicació audiovisual, així com en bars i discoteques.

No existeix cap organisme que les designi oficialment; les cançons de l'estiu són denominades com a tals pels mitjans de comunicació.

A causa de la no oficialitat del terme, pot haver diverses cançons de l'estiu en un sol estiu, encara que gairebé sempre sol haver-n'hi una que destaca per sobre de les altres.

Exemples de cançons de l'estiu poden ser "Un rayo de sol" (Los Diablos), "Black is black" (Los Bravos), "Mediterraneo" (Los Rebeldes), "Tractor Amarillo"(Zapato Veloz), "Cuando brille el sol" (La Guardia), "Aquí no hay playa "(Refrescos), "La camisa negra" (Juanes), Waka waka (Shakira)...

No hay comentarios:

Publicar un comentario